Lezingen van Maria Genova

Maria Genova behandelt in haar lezingen de kansen, risico's en uitdagingen welke het constante online zijn van de moderne mens met zich meebrengen. 

Hoe creëer je bijvoorbeeld sterke wachtwoorden en, evenzo belangrijk, hoe onthoud je deze? Welke e-mails kun je wel vertrouwen en welke niet? Welke identiteitscontroles mag je als bedrijf uitvoeren en welke klantgegevens mag je opslaan? Maria legt het uitgebreid en to the point uit, zodat u en uw medewerkers veel beter op de hoogte zijn van cyber security en online privacy in de praktijk.

Lezingen van Maria Genova

De lezingen van Maria Genova

Maria Genova weet altijd weer de juiste insteek te vinden om haar publiek aan het denken te zetten over de laatste ontwikkelingen en trends. Zo komen ook de medewerkers van uw bedrijf in sneltreinvaart te weten waar de bedreigingen en kansen van dit moment liggen en leren zij hoe ze hier in de praktijk mee om kunnen gaan. Elke lezing van Genova is in overleg af te stemmen op de toehoorders en vormt altijd een waardevolle toevoeging op uw evenement.

Maria Genova is een doortastend journalist en spreker, die zich verdiept in de scherpe randjes van onze postmoderne samenleving en die haar kennis op elk publiek weet over te brengen.


Zoals uit haar uitgebreide oeuvre blijkt is Maria niet voor één gat te vangen. Ze praat met evenveel gemak over identiteitsfraude en online privacy bewaking als over vrouwenhandel en kindermishandeling. Haar presentaties zijn helder, meeslepend, interactief en maken het publiek snel wegwijs in gecompliceerde materie. Bovendien weet ze haar lezingen luchtig te houden door hier en daar wat interessante anekdotes en zwarte humor in de mix te gooien.

Maria Genova heeft een brede kennis over maatschappelijke trends. Cyberveiligheid, loverboys, kindermishandeling en zelfdoding - Maria maakt deze ingewikkelde onderwerpen snel inzichtelijk.

Lezingen

Cybercrime en identiteitsfraude

Als digibeet presteerde Maria Genova het om een boek te schrijven over ict, hackers en identiteitsfraude. Juist omdat Maria zelf geen achtergrond in de IT heeft weet ze dit thema op een hele toegankelijke manier onder de aandacht te brengen.

Praktisch en leerzaam, Maria laat mensen echt zien en ervaren hoe het internet werkt en welke gevaren er op de loer liggen. Daarnaast reikt ze praktische oplossingen en handvatten aan om er voor te zorgen dat haar publiek bewust en veilig online kan zijn!

De lezingen van spreker Maria Genova zijn erg toegankelijk geschikt voor breed publiek: ministeries, bibliotheken, energiebedrijven, gemeenten, verenigingen, ict-bedrijven, ziekenhuizen, scholen, woningcorporaties en universiteiten.

Maria Genova

Boek een lezing van Maria Genova

Maria Genova legt in haar fascinerende speeches uit hoe organisaties hun online veiligheid kunnen vergroten en welke kansen de digitale samenleving biedt.